MOBILGREASE 28 - Öljycenter Oy
Voiteluaineet
Korkealaatuiset Mobil-voiteluaineet

Erikoisosaamisemme painottuu teolliseen voiteluun. Palvelukonseptiimme kuuluvat voitelusuositukset, varastoitavien voitelutuotteiden optimointi, kriittisten voitelutuotteiden varmuusvarastointi sekä Mobil Serv Lubricant Analysis -öljyanalyysit »

MOBILGREASE 28

1 000,36 1 156,90 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Tuotekuvaus

Mobilgrease 28 on äärimmäisen suorituskyvyn omaava erikoisrasva, jolla on erittäin laaja käyttölämpötila-­alue ja erinomainen kulumisenestokyky. Rasvassa käytetään polyalfaolefiini-pohjaista (PAO) synteettistä perusöljyä sekä orgaanista savipaksunninta, joka ei sisällä saippuaa. Koska tuotteen synteettinen perusöljy ei sisällä vahaa, ja sillä on alhainen nestekitka, rasvalla on erinomainen pumpattavuus matalissa lämpötiloissa sekä erittäin pieni momentti käynnistyksen ja käytön aikana. Tämä auttaa olennaisesti pienentämään vierintälaakereiden kuormitusalueiden lämpötilaa. Mobilgrease 28 ­rasvassa käytetyn savipaksuntimen tippumispiste on korkea, jopa noin 300°C, mikä osaltaan varmistaa rasvan vakauden erittäin korkeissa lämpötiloissa. Mobilgrease 28:lla on erinomainen ­kuormankantokyky ja vedenesieto. Se vähentää kulumista ja pienentää kitkaa. Testit ovat osoittaneet, että Mobilgrease 28 voitelee tehokkaasti vierintälaakereita suurilla nopeuksilla ja korkeissa lämpötiloissa. Tämän lisäksi Mobilgrease 28 on näyttänyt erinomaiset ominaisuutensa raskaasti kuormitettujen liukukoneistojen voitelussa esimerkiksi siipilaippojen siirtolaitteissa. Rasvan jäykkyys on NLGI ­1,5 asettuen luokkien 1 ja 2 väliin.

Mobilgrease 28 täyttää mm. seuraavien spesifikaatioiden laatutasovaatimukset: U.S. MIL­G­81322E, rasva (luokka A), yleiskäyttö, lentokoneet, sekä U.S. MIL DOD­G­24508A (laivasto), laivojen apulaitteet. Sotilaskäytön tunnukset: WTR (Yhdysvallat) ja G­395 (NATO). Mobilgrease 28 voitelu­rasvaa on käytetty jo yli 35 vuoden ajan sotilaslentokoneiden huippuluokan yleisrasvana ympäri maailman.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Mobil intustriesLämpöpuistoair1AGA

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Toimipiste

Tauskonkatu 25
33720 Tampere

Aukioloajat

Olemme avoinna
arkisin 8.00 – 16.00

Copyright © 2022 Öljycenter Oy