MOBILARMA™ - Öljycenter Oy
Voiteluaineet
Korkealaatuiset Mobil-voiteluaineet

Erikoisosaamisemme painottuu teolliseen voiteluun. Palvelukonseptiimme kuuluvat voitelusuositukset, varastoitavien voitelutuotteiden optimointi, kriittisten voitelutuotteiden varmuusvarastointi sekä Mobil Serv Lubricant Analysis -öljyanalyysit »

MOBILARMA™

168,92 1 552,64 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Tuotekuvaus

Mobilarma – on ryhmä  suorituskykyisiä ruosteenestoaineita. Mobilarma -sarja yhdistää erinomaisen korroosiosuojan ja ympäristön huomioimisen lukuisissa eri sovelluksissa ja käyttökohteissa sekä olosuhteissa.

Mobilarma MT perustuu huolella valittuihin, korkean leimahduspisteen omaaviin liuottimiin sekä uudenaikaisiin, teknisesti edistyksellisiin korroosionestoaineisiin. Liottimet omaavat korkean leimahduspisteen mikä lisää peittokapasiteettia ja vähentää öljynkulutusta.  Mobilarma MT ei sisällä bariumia.

Mobilarma 524 on korkealuokkainen erikoistuote, joka muodostaa tehokkaan ruostetta estävän kalvon kone-elinten sisäpintoihin. Mobilarma 524:ää käytetään yleensä koneiden sisäänajoöljynä ja/tai varastointisuojaukseen. Se sopii erityisesti diesel- ja bensiinimoottoreiden sisäänajoon. Öljy poistaa vettä koneikon metallipinnoilta ja muodostaa niille vahvan vedenkestävän kalvon, joka ehkäisee ruostumista sekä korroosiota. Mobilarma 524 emulgoi ja sitoo veden tehokkaasti, jonka ansiosta kosketuspintojen voitelu pysyy hyvänä. Öljyn hyvä kemiallinen vakaus ja kulumisenesto- sekä puhdistusominaisuudet varmistavat, että se toimii laadukkaana voiteluaineena lyhytaikaisessa käytössä. Mikäli nähdään, että ruosteenestoöljyn voiteluominaisuudet ovat riittävät eikä se heikennä varsinaisen voiteluöljyn ominaisuuksia, voidaan monissa käyttökohteissa ruosteenestoöljyn jäämät jättää huuhtelematta pois kun kone täytetään voitelu- tai hydrauliikkaöljyllä ennen käyttöönottoa.

Mobilarma 798 on ensiluokkainen vahamainen, rasvan kaltainen ruosteenestoaine, jota käytetään mm. erilaisten vaijerien voitelussa. Se antaa tehokkaan suojan, myös ohuena kalvona, kosteutta ja korroosioita vastaan. Se on erinomainen tuote niin teollisuuden, kaivostoiminnan ja rakennusalan vaijereiden kuin myös merenkulun kansilaitteiden vaijereiden voiteluun, sillä se kestää hyvin suolavettä ja ilmankosteutta. Se tarttuu vaijereihin hyvin olematta kuitenkaan tahmea tai sitkeä. Se muodostaa kalvon, joka on itsekorjautuva eikä se säröile. Mobilarma 798 on helppo levittää, minkä johdosta se on miellyttävä käyttää.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Mobil intustriesLämpöpuistoair1AGA

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Toimipiste

Tauskonkatu 25
33720 Tampere

Aukioloajat

Olemme avoinna
arkisin 8.00 – 16.00

Copyright © 2022 Öljycenter Oy