Mobil Pyrotec HFD 46 - Öljycenter Oy
Voiteluaineet
Korkealaatuiset Mobil-voiteluaineet

Erikoisosaamisemme painottuu teolliseen voiteluun. Palvelukonseptiimme kuuluvat voitelusuositukset, varastoitavien voitelutuotteiden optimointi, kriittisten voitelutuotteiden varmuusvarastointi sekä Mobil Serv Lubricant Analysis -öljyanalyysit »

Mobil Pyrotec HFD 46

Kysy lisää tuotteesta

Kysy tästä tuotteesta

Tuotekuvaus

Mobil Pyrotec HFD 46  on paloa edistämätön hydrauliikkaneste, joka on suunniteltu täyttämään standardin DIN EN ISO 12922 vaatimukset. Täyssynteettisen esteriperustaisen öljyn ja ympäristöystävällisten lisäaineiden ansiosta Mobil Pyrotec HFD 46 täyttää biologisen hajoamisen vaatimukset standardin DIN ISO 15380 mukaan. Tämä synteettinen tuote on suunniteltu korkealuokkaiseksi hydrauliikkanesteeksi ja monikäyttöisenä se soveltuu voitelemaan monen tyyppisiä liikkuvan kaluston ja teollisuuden koneistoja.

Mobil Pyrotec HFD 46:en ensiluokkainen terminen vakaus sekä hapettumiskestävyys voivat auttaa vähentämään huoltoseisokkeihin kuluvaa aikaa ja kustannuksia edistämällä järjestelmän puhtautta sekä sakan vähentämistä ja mahdollistamalla öljyn sekä suodattimen pitkän käyttöiän. Hydraulinesteen erinomainen kulumisenestokyky ja korroosiosuoja suojaavat järjestelmän osia niin kulumiselta kuin vaurioilta sekä auttavat pidentämään laitteiden käyttöikää.  Mobil Pyrotec HFD 46:lla on hyvät ominaisuudet myös matalissa käyttölämpötiloissa.

Mobil Pyrotec HFD 46t täyttää EU-ympäristömerkin ja Blue Angel -merkin vaatimukset.

Tuotetta suositellaan käyttökohteisiin, joissa on kohonnut tulipalovaara. Näitä löytyy mm. teräsvalssaamoista, metalliteollisuudesta sekä kaivosteollisuudesta. Lisäksi tuotetta suositellaan käytettäväksi kohteissa, joissa on suurentunut ympäristöhaittojen vaara.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Mobil intustriesLämpöpuistoair1AGA

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Toimipiste

Tauskonkatu 25
33720 Tampere

Aukioloajat

Olemme avoinna
arkisin 8.00 – 16.00

Copyright © 2022 Öljycenter Oy