Johdeöljyt - Laadukkaat johdeöljyt työstökoneisiin - Öljycenter Oy
Voiteluaineet
Korkealaatuiset Mobil-voiteluaineet

Erikoisosaamisemme painottuu teolliseen voiteluun. Palvelukonseptiimme kuuluvat voitelusuositukset, varastoitavien voitelutuotteiden optimointi, kriittisten voitelutuotteiden varmuusvarastointi sekä Mobil Serv Lubricant Analysis -öljyanalyysit »

Johdeöljyt

Öljycenterin valikoimista löytyy myös arvostettu Exxonmobilin johdeöljy. Monikäyttöisyys mahdollistaa tuoterationalisoinnin. Mobil Vactra™ Oil -numerosarjan johdeöljyillä voitte tehostaa yrityksenne varastonhallintaa ja siihen sitoutuvaa pääomaa. Huoltotoimet yksinkertaistuvat kun sama tuote soveltuu useampaan kohteeseen.

Näytetään ainut tuote

Johdeöljyjä käytetään erilaisten johteiden voitelussa. Tyypillisimmät käyttökohteet ovat erilaisten työstökoneiden ja työstökeskusten pysty- ja vaakajohteet. Mobil Vactra™ Oil -numerosarjan johdeöljy sopii sekä metalli-metallijohteille että muovi-metallijohteille. Mobil Vactra™ Oil -numerosarjan johdeöljyt soveltuvat käytettäväksi myös osassa työstökoneiden hydrauliikka- ja kiertovoitelujärjestelmissä sekä vaihteistoissa.

Johdeöljy soveltuu käytettäväksi esimerkiksi maataloudessa erilaisten johteiden ja rullaketjujen voitelussa. Maatalouden tyypillisimpiä käyttökohteita ovat paalaimet.

Kysy lisää johdeöljyistä

MOBIL VACTRA™ OIL NUMEROSARJA JOHDEÖLJY

Mobil Vactra™ Oil numerosarjan öljyt ovat ensiluokkaisia johdevoiteluöljyjä. Ne täyttävät kaikki nykyaikaisten tarkkuustyöstökoneiden asettamat vaatimukset työstötarkkuuden, lastuamisnesteen erottuvuuden sekä koneiden suojauksen osalta.

Mobil Vactra™ Oil numerosarjan tuotteet ovat kehitetyt korkealaatuisista perusöljyistä sekä edistyksellisistä lisäaineista, tämä antaa tuotteille hallitut kitkaominaisuudet, yhteensopivuuden vesipohjaisten lastuamisnesteiden kanssa ja hyvän korroosiosuojan työstökappaleille sekä koneille. Ainutlaatuinen johdeöljy -lisäaineistus takaa poikkeukselliset kitkaominaisuudet erityyppisillä johdemateriaaleilla, kuten teräs/teräs ja teräs/muovi pinnat, mikä vähentää merkittävästi värinää ja stickslipilmiötä. Tämä luo tasaisen ja pehmeän liikkeen säädetyillä liikenopeuksilla, mikä on omiaan parantamaan työstökoneen tarkkuutta sekä tuottavuutta, auttaen samalla parantamaan työstökappaleen pinnanlaatua sekä pidentämään työkalun käyttöikää.

Mobil Vactra™ Oil numerosarjan johdeöljy on optimoitu erottumaan useimmista veteen sekoitettavista työstö- ja lastuamisnesteistä. Tämä on omiaan parantamaan veteen sekoitettavien työstö- ja lastuamisnesteiden suorituskykyä sekä käyttöikää. Myös johteiden huoltotarve pienenee ja käyttöikä pitenee. Mobil Vactra™ Oil numerosarjan johdeöljy vähentää emäksisten lastuamisnesteiden aiheuttamaa korroosiota voideltavilla pinnoilla.

Mobil Vactra™ Oil numerosarja tuotteet soveltuvat käytettäväksi sovelluksissa, joissa on vaatimuksena:
Cincinnati Machine spesifikaatiot P53, P47 ja P50.

Mobil Vactra Oil No. 1 ja No. 2 johdeöljyjä suositellaan pienempien ja keskisuurten työstökoneiden vaakajohteisiin. Tuotteet soveltuvat myös suurten koneiden kiertovoitelujärjestelmiin ja hydrauliikkaöljyksi pienitehoisiin järjestelmiin.

Mobil Vactra Oil No. 3 ja No. 4 johdeöljyjä suositellaan suuriin työstökoneisiin ja työstökeskuksiin, joissa johdekuormitukset ovat suuria ja missä vaaditaan suurta työstötarkkuutta. Niitä suositellaan myös pysty- sekä viistojohteille, joissa öljyn valuminen aiheuttaa ongelmia. Lisäksi tuotteita suositellaan työstökoneiden sekä keskusten kohtuullisesti kuormitettuihin vaihteistoihin.

Mobil Vactra™ Oil numerosarjan johdeöljyillä pystytään voitelemaan myös karoja, kuularuuveja, siirtoruuveja ja lineaarijohteita.

Tyypilliset arvot No. 1 No. 2 No. 3 No. 4
ISO VG -luokka 32 68 150 220
Viskositeetti, cSt @ 40 C, ASTM D445 32 68 156 221
Leimahduspiste, ASTM D92, °C 216 228 248 240
Pour Point, ASTM D97, °C -30 -18 -6 -3
Kuparikorroosiotesti, ASTM D 130C, 3 h 1B 1B 1B 1B
Ruosteenestokyky, ASTM D 665B läpäisee läpäisee läpäisee läpäisee
FZG-kuormitus, ISO 14635, Vaurioluokka 13 13 13 13

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous johdeöljyistä

Mobil intustries

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Toimipiste

Tauskonkatu 25
33720 Tampere

Aukioloajat

Olemme avoinna
arkisin 8.00 – 16.00

Copyright © 2022 Öljycenter Oy