Tietoa meistä - Öljycenter Oy
Voiteluaineet
Korkealaatuiset Mobil-voiteluaineet

Erikoisosaamisemme painottuu teolliseen voiteluun. Palvelukonseptiimme kuuluvat voitelusuositukset, varastoitavien voitelutuotteiden optimointi, kriittisten voitelutuotteiden varmuusvarastointi sekä Mobil Serv Lubricant Analysis -öljyanalyysit »

Tietoa meistä

” The Authorized Distributor of ExxonMobil industrial, commercial vehicle and in land Marine lubes in Finland”

Öljycenter Finland Oy ja ExxonMobil ovat vahvistaneet yhteistyötään solmimalla virallisen yhteistyösopimuksen koskien teollisuuden, raskaankaluston sekä merenkulun voiteluaineita ja palveluita. Sopimus on historiallinen, sillä se on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

ExxonMobil on toiminut Suomessa jo vuodesta 1906 lähtien. ExxonMobil tunnetaan erittäin korkealaatuisista voiteluaineistaan ja vahvasta brändistään. ExxonMobililla on moderni voiteluainetehdas Naantalissa, johon on investoitu merkittävästi viime vuosina.

”Muualla Euroopassa yhtiö on toiminut jo pitkään paikallisten kumppaneiden, Distributoreiden kanssa ja nyt solmitulla yhteistyösopimuksella harmonisoidaan toimintamallia myös Suomessa. Yhteisen näkemyksemme mukaisesti pystymme yhdessä palvelemaan suomalaisia asiakkaita vieläkin laadukkaammin” kertoo Jussi Ansakorpi, Öljycenter Finland Oy:n toimitusjohtaja.

”Nyt solmittu yhteistyösopimus tukee Öljycenter Finland Oy:n kasvustrategiaa. Tavoitteemme on tulla Suomen johtavaksi teollisuuden voiteluaineyhtiöksi, jossa yhdistyvät laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä rautainen ammattitaito. Olemme hyvin otettuja saamastamme luottamuksesta ja tulemme tekemään lujasti töitä tavoitteidemme saavuttamiseksi” jatkaa Janne Ansakorpi, Öljycenter Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Öljycenter Finland Oy

Öljycenter palvelee valtakunnallisesti yritysten ja teollisuuden jatkuvasti muuttuvia tarpeita eri tuotesegmenteissään. Toimimme korkealaatuisten öljy ja kaasumaisten tuotteiden tukku ja vähittäiskauppana. Valikoimiimme kuuluvat mm Mobil-voiteluaineet, Lämpöpuisto Oy:n Shell polttonesteet, Agan kaasutuotteet ja tarvikkeet, Yaran Air1® AdBlue sekä joukko erilaisia kemikaaleja niin teollisuuteen kuin liikkuvaan kalustoonkin.

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita öljytuotteita Suomalaisen teollisuuden, yritysten ja maatalouden käyttöön. Kaikkia, liki tuhannesta tuoterivistä, emme ole kuitenkaan verkkokauppaamme laittaneet. Mikäli et löydä etsimääsi Mobil-tuotetta verkkokaupastamme, laita tiedustelu aiheesta asiakaspalveluumme niin selvitämme tuotteen saatavuuden ja hinnan.

Lisää laadukkaista tuotteistamme ja palveluistamme löydät tuotesivuilta. Esimerkkejä tarjoamistamme tuotteista: Vaihteistoöljy, Johdeöljy, Hydrauliikkaöljy, Laivan voiteluaineet, Turbiiniöljy ja Lämmönsiirtoöljy.

Olemme osaava, luotettava ja aktiivinen toimija. Ammattitaitoinen myyntitiimimme takaa juuri oikeat ratkaisut ja tuotteet sinunkin tarpeisiisi kilpailukykyisin ehdoin.

Yrityksellämme on luottoluokittaja Bisnoden myöntämä toiseksi korkein AA-luottoluokitus ja kuulum

Mobil intustriesLämpöpuistoair1AGA

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Toimipiste

Tauskonkatu 25
33720 Tampere

Aukioloajat

Olemme avoinna
arkisin 8.00 – 16.00

Copyright © 2022 Öljycenter Oy