True
Öljycenter Finland Oy, INFRA Pohjois-Savo sekä INFRA Pohjois-Karjala yhteistyösopimukseen


Öljycenter Finland Oy

INFRA Pohjois-Savo Ry ja 

INFRA Pohjois-Karjala Ry

sopimuskumppaneiksi

Öljycenter Finland Oy, INFRA Pohjois-Savo Ry ja INFRA Pohjois-Karjala Ry vahvistivat yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksella Öljycenter Finland Oy, Suomen ainoana Mobil Distributorina, tarjoaa kattavat palvelut niin Mobil- voiteluaineissa kuin myös muissa tuotesegmenteissä.

"Nyt solmittu sopimus lujittaa yhteistyötämme INFRA Pohjois-Savon sekä INFRA Pohjois-Karjalan jäsenten kesken. Sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan enemmän etuja sekä laajemmin palveluita kuin aiemmin. Laaja valikoimamme palvelee asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja apua on helposti saatavilla niin tuotteiden kuin suositusten sekä teknisen tuenkin osalta. Valikoimastamme löytyy, Mobil-voiteluaineiden lisäksi, kattavasti muitakin tuotteita palvelemaan asiakkaitamme. Oli kyseessä Adblue, lasinpesunesteet tai muut, nämä kaikki löytyvät yhden numeron takaa", kertoo Öljycenter Finland Oy:n Itä-Suomen aluemyyntipäällikkö Pasi Rissanen.

Yhteistyötapahtumia on suunnitteilla heti kuluvan vuoden aikana, jolloin jäsenyritykset pääsevät tutustumaan Öljycenter Finland Oy:n toimintaan sekä tapaamaan yhteyshenkilöitään.

Öljycenter Finland Oy odottaa innolla, mitä jo alkanut yhteistyö tuo tullessaan!


 


Öljycenter Finland Oy, INFRA Pohjois-Savo sekä INFRA Pohjois-Karjala yhteistyösopimukseen
Jussi Ansakorpi 23 helmikuuta, 2023
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Mobilgard - Prolong engine life

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.